Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Всеки ден е подарък, след добър сън

15.08.2017

Дормео прави 15 години

Всеки ден е подарък, след добър сън
 © iStock

Нищо не може да ни поддържа във форма така добре както една дълга нощ, прекарана в здрав сън. Знаем много начини, чрез които да накараме тялото ни да си отпочине подобаващо през нощта, но едно от главните помощници на доброто наспиване е удобният матрак.  

В продължение на 15 години Дормео осигурява най-добрият сън като непрекъснато предлага иновативни решения за висок стандарт на живот. Днес Дормео е реномиран, глобален бранд, с милиони доволни потребители и милиони продадени продукти по целия свят.

Можете да изберете от 100 продукта всяка година като брандът присъства в над 40 страни по света. 

По случай рождения си ден, Дормео са подготвили редица специални оферти за клиентите си, които можете да откриете в онлайн магазина на бранда. Всички матраци имат 15% отстъпка, а до 20 август има до 70% намаление на продукти на Дормео.  

Бранд директорът на Дормео споделя, "Нашата цел е да продължаваме да бъдем експерт по съня и да подобряваме цялостния ти комфорт на живот."

Историята  на бранда започва от 2002 като Дормео представя първия си матрак от пяна, която се продава в 8 страни в Централна и Източна Европа. През 2004/2005 Дормео вече имат 28 продукта за сън. 2007-ма е годината, в която брандът развива първите си продукти с мемори пяна, а след две години в пазара навлизат и първите матраци за деца. Над 300 са продуктите в портфолиото на Дормео, едни от които са с революционната технология Октаспринг, която е и една от най-предпочетените.

Коментари

Все още няма коментари за "Всеки ден е подарък, след добър сън".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Коя зодия е идеалната ви половинка според романтичния хороскоп за 2018 година

Новини

Коя зодия е идеалната ви половинка според романтичния хороскоп за 2018 година

Хороскопа за съвместимост и признаците на зодията ви ще ви помогнат да разберете на къде ще тръгне връзката ви през следващата година

Жената зад бижутата на Chopard идва в България

Новини

Жената зад бижутата на Chopard идва в България

Луксозният бутик празнува 10 години у нас

Първата Барби с хиджаб

Новини

Първата Барби с хиджаб

Куклата на Ибтихай Мохамед ще бъде първата, която някога е носила кърпа на главата си

В новия брой

Списание ELLE с първата Instagram-корица в България