Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Всеки ден е подарък, след добър сън

15.08.2017

Дормео прави 15 години

Всеки ден е подарък, след добър сън
 © iStock

Нищо не може да ни поддържа във форма така добре както една дълга нощ, прекарана в здрав сън. Знаем много начини, чрез които да накараме тялото ни да си отпочине подобаващо през нощта, но едно от главните помощници на доброто наспиване е удобният матрак.  

В продължение на 15 години Дормео осигурява най-добрият сън като непрекъснато предлага иновативни решения за висок стандарт на живот. Днес Дормео е реномиран, глобален бранд, с милиони доволни потребители и милиони продадени продукти по целия свят.

Можете да изберете от 100 продукта всяка година като брандът присъства в над 40 страни по света. 

По случай рождения си ден, Дормео са подготвили редица специални оферти за клиентите си, които можете да откриете в онлайн магазина на бранда. Всички матраци имат 15% отстъпка, а до 20 август има до 70% намаление на продукти на Дормео.  

Бранд директорът на Дормео споделя, "Нашата цел е да продължаваме да бъдем експерт по съня и да подобряваме цялостния ти комфорт на живот."

Историята  на бранда започва от 2002 като Дормео представя първия си матрак от пяна, която се продава в 8 страни в Централна и Източна Европа. През 2004/2005 Дормео вече имат 28 продукта за сън. 2007-ма е годината, в която брандът развива първите си продукти с мемори пяна, а след две години в пазара навлизат и първите матраци за деца. Над 300 са продуктите в портфолиото на Дормео, едни от които са с революционната технология Октаспринг, която е и една от най-предпочетените.

Коментари

Все още няма коментари за "Всеки ден е подарък, след добър сън".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

"От любов към живота“ набира средства срещу рака на гърдата

Новини

"От любов към живота“ набира средства срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт

България е избрана за домакин на старта на Световния пробег на мира през 2018 година

Новини

България е избрана за домакин на старта на Световния пробег на мира през 2018 година

По случай Международния ден на мира и 30-годишния юбилей на Световния пробег на мира България е избрана за старт на инициативата през 2018 г.

Възпитателният метод Монтесори –  един световен успех

Новини

Възпитателният метод Монтесори – един световен успех

Свобода, автономност, постоянно развитие на способностите на децата – ето какви са принципите на отново модерния метод за възпитание, носещ името на Мария Монтесори. Какви са предимствата му?

В новия брой

Ана Иванович на корицата на ELLE