С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да слагаме червило правилно (видео)

Мария Георгиева • 11.07.2017

Малките трикове, които имат голям ефект, ни разкрива гримьорката Емилия Панайотова, която се класира на трето място в престижния конкурс Face Awards на NYX Professional Makeup в Белград

Емилия Панайотова
Емилия Панайотова

Ще я познаете по разкошните къдрави коси. И по замаха, с който говори – същият, с който нейните четки с грим правят произведения на изкуството. Името й е Емилия Панайотова и е гримьор. Една от най-талантливите млади гримьорки, които стигнаха до финала на конкурса Face Awards на NYX Professional Makeup и в Белград се класира на трето място. Доверие й гласува международно жури, в което бяха козметичният редактор на ELLE Сърбия Брана Костич и главният редактор на ELLE България Мария Георгиева.

Грим-идеите, с които Емилия Панайотова стигна до финалите на Face Awards

Назад Напред

„От училище се занимавам с изкуства в различни форми. Като ученичка завърших курс по фотография, което се превърна мое хоби“, разказва Еми, която е възпитаник на 1 СУ „Пенчо П. Славейков“ в София с профил „Приложни изкуства“. Сега е студентка в трети курс по специалността Графичен дизайн в Нов Български Университет. Освен гримьор, тя е и фотограф.

„За мен гримът е удоволствие“, признава къдрокосата чаровница, която засне видео с малки трикове, които имат голям ефект при нанасянето на червило, специално за elle.bg: 


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE