С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Победителите от играта „Красиви стъпала без жертви“ са ясни

30.05.2016

При кого отиват наградите от SNB Professional?

Победителите от играта „Красиви стъпала без жертви“ са ясни
 © iStock

Играта на elle.bg и SNB Professional „Красиви стъпала без жертви“ приключи. Изтеглихме имената на трима участници, дали верен отговор на поставения въпрос в играта. Това са:

#1. Потребител smilemaia с публикуван коментар на 24.05.2016 г. в 11:57 ч.

#2. Потребител sladur4e88 с публикуван коментар на 26.05.2016 г. в 21:10 ч.

#3. Потребител galina_foteva с публикуван коментар на 29.05.2016 г. в 10:23 ч.

Всеки от тях получава награда, комплект, който включва: Активни соли за педикюр 200 гр на SNB Professional; Регенериращ крем за крака с лавандулово масло и прополис 100 мл на SNB Professional; Део пуда за крака с лавандулово масло и прополис 100 гр на SNB Professional. 

Молим тримата печеливши да се свържат с нас по мейл на info@elle.bg в рамките на една седмица. За да получите наградата си, в мейла посочете контакт за връзка: имена, адрес и телефон. 

Честито на печелившите! На всички останали благодарим за участието!

Хубавата новина е, че може да продължите да участвате и да се борите за още награди. Стартираме трета ИГРА с SNB Professional, която вече е активна. Очакваме ви!


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион