С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пълен гид за сватбен маникюр

Люба Вангелова • 05.04.2017

Събрахме идеи, които ще улеснят избора ви

Пълен гид за сватбен маникюр
 © Instagram

В големия ден не по-малко от сватбения грим е и сватбеният маникюр. Той трябва да бъде идеален, за да хармонира с букета, с пръстена, с роклята – на снимките тези детайли създават впечатлението от общата визия на булката.

В търсене на вдъхновение се поровихме из някои от Instagram профилите, за да открием интересни идеи за маникюр, който може да не е буквално направен за романтичния повод, но служи като прекрасна основа. Идеите, които може да доразвиете, са доста.

Безпогрешен варинат са класичесите цветове в светли оттенъци. Логично сватбеният пръстен изглежда съвсем нежно и романтично в комбинация с тях.

Артистичните варианти на френски маникюр дават нов живот на този иначе забравен вид на оформяне на ноктите.

Cuticle nails е инетресен вариант на маникюр с акцент на основата на ноктите – оригинални такива са металните.

В големият ден блясъкът никога не е в повече – затова пайети, блестящи частички, 3D апликации и други заигравки са допустими. Залог за успеха е чувството за мярка.

Тези, които обичат дизайна на маникюра, могат да експериментират с истински растения за декорация – много ренесансово и в унисон с букета.

Неформалният стил на сватбеното тържество може да позволи и същият при маникюра – екстравагантно и свежо е да оформите неочаквани визии на всеки нокът.

Блогърите демонстрират ярки примери от собствения си лайфстайл, така че в галерията ви очакват интересни образци на свтбен маникюр.

38 идеи за сватбен маникюр

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE