С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Експертът Диего Перез ни разкри тайната на красивата коса чрез философията на Rene Furterer

19.06.2018

Красивата коса расте върху здрав скалп

Експертът Диего Перез ни разкри тайната на красивата коса чрез философията на Rene Furterer

На 14-ти юни, в изисканата обстановка на галерия‚ Сан Стефано Плаза, международният трейнинг мениджър на марката Диего Перез ни дари с вълнуващо преживяване, като разкри най-съкровените тайни за здрав скалп и красива коса по време на вдъхновяваща демонстрация с иконичните творения на Rene Furterer.

Гостите прегърнаха с отворени обятия философията на марката, която е неразривно свързана с природата и необятната ботаническата вселена.

Шейсет годишната експертиза дава израз на натурални, ефикасни и безопасни формули на основата на висококачествени етерични масла и растителни екстракти с арома-терапевтичен ефект, чрез които косата е третирана като растение, а скалпът - като почва.

"Красивата коса расте върху балансиран скалп, както растение в плодородна почва!"  - Рене Фуртерер (1957г.)

За да докаже своята философия, Rene Furterer покани Диего Перез - дългогодишен мисионер, който разпространява експертизата на марката.

Докосвайки главите и сърцата на повече от 45,000 души по целия свят, Диего предоставя истинско преживяване с Методът на Rene Furterer и иконичните му диагностика и масаж. Така той открива една нова-неговата вселена, която го пренася до кътчета по целия свят, където той провежда трейнинг семинари и вдъхновява служители в спа, фризьорски салони, аптеки и представители в медиите.

Всички тези скъпоценни преживявания в общуването с хиляди трейнери и клиенти сглобяват  професионалният опит на Диего Перез, който го вдъхновява да даде плод на една нова концепция в обучението за косата, която той нарича MASTER CLASS и която дава възможност на хората да научат и да разберат по-добре своето персонално състояние на скалп/коса.


В новия брой

Емилия Кларк, кралицата на Холивуд, на корицата на сп. ELLE