С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ОБЕМЪТ ЗАПОЧВА СЪС СИЛА

17.10.2017

Преобразете фината коса в дълбочина за максимална сила и обем

ОБЕМЪТ ЗАПОЧВА СЪС СИЛА

Жените по света предизвикват представите за сила. Все повече дами посещават фитнес залите и все повече от тях се наслаждават на практики като пилатес и високо интензивни интервални тренировки. Но не става дума само за стягане на тялото и оформяне на мускулите, а за нещо, което идва само от нашата дълбока същност. Става дума за демонстрация на вътрешна сила.

Когато увеличаваме вътрешната си сила, успяваме да създадем усещане за контрол, самочувствие и вяра в нас самите и в нашите възможности.

А знаете ли, че вътрешната сила е основно свойство и на нашата коса?

Косата играе важна роля за усещането и настроението, с което подхождаме към света всеки един ден. Когато косата ни е слаба или без обем, и ние се чустваме но съшия начин. Ето защо е време да разкриете целия си потенциал и да дадете сила на косата в дълбочина. Опознайте собствената си сила!

Представяме ви новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda - иновативен, тристепенен ежедневен ритуал, който заздравява косата в дълбочина и преобразява плоската коса в прическа с оптимален естествен обем.

Иновативната формула възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength. Комплексът прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен.

Като ежедневна доза коремни преси, новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина. С помощта на обогатения с протеини подсилващ шампоан, ултра лекия балсам и серума с иновативно действие ще можете да отключите вътрешната енергия, която сте носили през цялото време.
 

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

Заздравяваща сила за максимален обем. Формулата с иновативния заздравяващ комплекс Protein-Strength трансформира косата в дълбочина и всеки косъм е достатъчно силен, за да поддържа по-обемни прически. Косата изглежда и е по-силна, плътна и мека.

Препоръчителна продажна цена: 17лв
 

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ

Експертна формула за плътност и обем. Действа директно в косъма, придава обем и улеснява разресването без да утежнява косата. Удивителната му гел-текстура обгръща косъма и прави косата лека, красива и лесна за оформяне.

Препоръчителна продажна цена: 17лв

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ СЕРУМ ЗА ОБЕМ

Термо-активиращата се формула придава максимален обем още с първата употреба. Прогресивно заздравява косата в дълбочина, за да придаде и поддържа оптимален обем. Косата е по-силна, по-мека и с по-дълготраен обем.

Нанесете на измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно с гребен. Не изплаквайте. Изсушете косата със сешоар, за да активирате формулата и оформете желаната прическа. Използвайте след всяко измиване.

Препоръчителна продажна цена: 25лв

 


В новия брой

Колко е лесно да бъдем щастливи през есента!