С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Прическите, които остават в историята: Мия Фароу и нейната къса коса

Велина Василева • 25.11.2018

Тя е истинска бунтарка със своето пикси

Прическите, които остават в историята: Мия Фароу и нейната къса коса
 © GettyImages

Никоя друга прическа не е изпълнена с толкова слухове и спекулации, както пиксито, с което Фароу става известна преди повече от 50 години. Да не би да мислите, че прическата, за която всички говорят, е хрумване на известния фризьор Видал Сасон, с когото тя работи във филма „Бебето на Розмари“? Всъщност актрисата сама подстригва косата си няколко години по-рано, като за целта използва... ножичка за маникюр. И още един слух, който Мия Фароу развенчава – че пикси прическата й е предизвикала скандал между нея и тогавашния й приятел, а в последствие и съпруг, Франк Синатра. „Той обожаваше прическата, затова я запазих“, споделя Мия Фарол в интервю за The New York Times през 2013 г. Което доказва подозренията ни, че на тази известна бунтарка въобще не й е пукало какво един мъж може да мисли за косата й.

Модерната интерпретация

© GettyImages

Мишел Уилямс

Актрисата има къса коса от няколко години, като в едно интервю разкрива, че с нея тя отдава почит на „някого, който наистина я е харесвал“, намеквайки за покойния Хийт Леджър.

Продукти за къса руса коса

Назад Напред

 


В новия брой

Не сме идеални! Но в това ни е чарът