С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Суперлесна прическа за петък вечер: небрежен френски туист

Мария Георгиева • 27.10.2017

Следваме стъпките на топкоафьора на Moroccanoil Антонио Корал Калеро

Суперлесна прическа за петък вечер: небрежен френски туист

От седмицата на модата в Ню Йорк си харесахме прическата небрежен френски туист, която топкоафьорът на Moroccanoil Антонио Корал Калеро направи за ревюто на Marchesa.


                        КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ЦВЯТ ЗА ВАШАТА КОСА


Колекцията на марката е вдъхновена от бохема и откривател Ейми Крокър. И макар името на прическата на загатва за нещо френско, стилът на дрехите и косите на ревюто всъщност бяха поглед към пътешествията на Ейми до Япония – свят, пълен с екстравагантни партита, съблазняващи романи и пищни колекции от фини материи.

Оказва се, че небрежният френски туист не е никак труден за изпълнение – напротив, една от най-лесните прически! Стига да следвате стъпките на Антонио Корал Калеро и да знаете точните продукти на Moroccanoil:

Топкоафьорът на Moroccanoil Антонио Корал Калеро
Топкоафьорът на Moroccanoil Антонио Корал Калеро

  • Подгответе косата с 2 помпи MoroccanoilTreatment от корените до върховете, за да създадете перфектната основа за стилизиране.
  • Пригладете косата назад, използвайки гребен Moroccanoil Tail Comb.

Част от продуктите, които са ви нужни.
Част от продуктите, които са ви нужни.

  • Разделете косата на сектори, започвайки от тила до темето.
  • Топирайте косата, използвайки лак за коса със средна фиксация Moroccanoil Luminous HairsprayMedium за дълготрайна и лека фиксация.
  • Внимателно срешете косата, впръсквайки Moroccanoil Dry Texture Spray, за да придадете обем.
  • С маша оформете начупени вълни (извивайте до половината дължина в една посока, след което обърнете посоката) и ги намачкайте с ръце за небрежен вид и въздушен финиш.

  • Разделете косата отзад на два сектора, усучете ги, като подвиете краищата навътре и закрепите с фиби. Запазете обема отгоре!

10 небрежни прически от модния подиум, които можете да си направите сами вкъщи

Назад Напред

 

 


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България