С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Влезте в главната роля

Велина Василева • 05.04.2018

Ако искате да „влезете в обувките“ на Мерилин Монро или Одри Хепбърн, ще трябва да пробвате... прическите им. Вижте как!

Влезте в главната роля

Колко време отделяте на прическата си всеки ден? Сигурни сме, че тайно си мечтаете да влезете в главната роля и да бъдете като знаменитостите от големия екран. Но няма нужда да бъдете звезда, за да изглеждате като такава!

Достатъчно е да разполагате с правилния арсенал. Въоръжени подходящо, всяка от ролите, които ежедневно заемаме – на майка, работеща жена, парти момиче, романтична съпруга и т.н., може да е звездна.

Да заменим търпението с вдъхновение

Освен с традиционния запас от фиби, различни гребени и ластици, често за постигането на визия от класа се налага да се снабдим и с огромна доза търпение. Един уред обаче ни вдъхнови да заменим страха от експерименти с креативност! Защото с въртящата се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart всичко ни се получава по-лесно – оформяме желаната прическа, докато сушим косата, а това ни даде криле да бъдем по-смели пред огледалото и освободи съзнанието ни за нови и нови идеи.

И като казваме по-смели, съвсем нямаме предвид драстично подстригване. Какво ще кажете например за скъсяване на дължината на косата с... оформянето на красиви вълни и на скрит кок Шиньон? Какво точно представлява последният ще научите от видеата на Rowenta, вдъхновени от големи кино икони като Мерилин Монро и Одри Хепбърн.

Как да изглеждаме като кино звезда

Видео уроците нагледно демонстрират колко лесно е да изглеждаме като кино звезда. В тях топ коафьорът Георги Петков представя своя съвременен прочит на зашеметяващата визия на героинята Шугър от филма „Някои го предпочитат горещо“ и елегантната прическа на Холи Голайтли от „Закуска в Тифани“ с помощта на Rowenta Brush Activ’ Nano Smart.

И макар в клипчетата уредът да е в професионални ръце, той е създаден така, че да се ползва от всяка от нас, независимо от нивото на коафьорските ни умения. Комбинация от сешоар и четка (с две различни големини) – най-важните приспособления за перфектна прическа, уредът се върти в две посоки и автоматично навива кичура в желаната посока. И воала – желаните къдрици са перфектно оформени още докато сушите косата, и постигнати без наелектризиране (благодарение на вградения йонен генератор) и дори са с повече блясък.

Онова, което най-много ни вдъхва самочувствие, обаче се оказа не самият резултат след оформянето на прическата. А фактът, че вече сме въоръжени с още куп идеи за следващите си визии. Отново звездни, разбира се!

Останалите видеа с още звездни визии можете да видите в YouTube канала на Rowenta.


В новия брой

В новия брой на ELLE сваляме и палтата, и маските!