С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Четвъртък е щастливият ден на Стрелеца и Рибите

17.01.2019

Юпитер владее четвъртия ден от седмицата

Четвъртък е щастливият ден на Стрелеца и Рибите
 © iStock

Според римската митология човечеството е живяло в рая под влиянието на Юпитер. Астролозите взимат тази легенда и посвещават четвъртък на възстановяването на рутината в личния рай и на отърваването от всички скърби.

Енергията на този ден е много оптимистична и амбициозна - както в духовната, така и в материалната област. Това е добър момент да се финансират и да се положат усилия за получаване на повече пари. В лично отношение, Юпитер улавя ревностната вълна, така че сте освободени от излишни драми. 

Гигантската планета контролира живота на Стрелците и Рибите, които трябва да работят повече върху осъществяването на целите си. Представителите на тези знаци не трябва да остават сами в този ден, тъй като силата на планетата може да им се отрази разрушително.


МОДНИТЕ НАХОДКИ, КОИТО ЩЕ НОСЯТ КЪСМЕТ НА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ


Що се отнася до всички останали, четвъртък Юпитер допринася към подобряването в професионалната сфера и прилага цялата си енергия в това. Трябва да разширим уменията си и да ги покажем на другите. Това е добър ден, за да помолите за помощ от по-влиятелни хора - исканията ви ще бъдат чути.

Юпитер може да провокира диктаторски отношения, злоупотреба с властта и ситуации извън контрол. Прекалените амбиции не трябва да работят във ваш ущърб. Създавайте настроение около вас, без да безпокоите другите.

Стайлинг за четвъртък


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE