С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ден на добрите маниери в офиса

04.09.2015

...и на прегръдката с шефа

Ден на прегръдката с шефа!
Ден на прегръдката с шефа! © iStock

Не защото е петък, и не защото почти всички вече са в офиса след отпуските, а защото 4 септември е Международен ден на прегръдката с шефа, днес се осмелете да скъсите личната дистанция – прегърнете началството.

Всъщност много от нас изкарват повече време в офиса, отколкото у дома и е добре да поддържаме прекрасни взаимоотношения с колегите, клиентите и с шефа. Денят на добрите маниери е учреден в Училището за протокол във Вашингтон, за да напомня на хората, че е важно да са вежливи на работното си място. На този ден всеки трябва да се съобрази с добрия тон в офиса – изключете силния звук на телефона си, поддържайте бюрото си чисто, усмихвайте се и отговаряйте любезно на въпроси на колеги от всякакъв характер. Все пак това е само за един ден в годината – нищо не ви извинява, ако не опитате. Ако се осмелите, опитайте се превърнете всеки ден в такъв. Кой знае, може това да отвори нови възможности на работното ви място.

Алтернативен повод за днешния ден е Ден на прегръдката с шефа. Ако се опитате да се впишете и в тази тема, може би няма да ви е съвсем лесно. А ако вие сте шефът, отпуснете се, и се подгответе да приемате цял ден прегръдки, без да се цупите. Иначе, за всеки случай, пригответе си два продукта, които да са ви на разположение цял ден в офиса. Повярвайте, ще са са ви необходими – паста за зъби и антиперспирант. 

Паста за зъби Vademecum Non-Stop White, Дезодорант против изпотяване Fresh & Dry на Fa

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE