С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Жените не искат да се обвързват с този тип мъже

Велина Василева • 30.11.2019

Интересен, но и напълно логичен извод

Жените не искат да се обвързват с този тип мъже
 © iStock

Ние, жените, много внимателно подбираме мъжете, когато става въпрос за сериозна връзка и семейство. И причината за това (както и за повечето неща) е нашият ген и по-точно инстинктът за самосъхранение и продължение и на рода, който е доста по-силен при жените. Грижата за потомството има нужда от стратегически подход.


РАБОТИ ЛИ КОНЦЕПЦИЯТА "ЖИВЕЙ ЗА МИГА"


За съжаление, ние сме склонни да пренебрегваме разни малки или по-големи недостатъци в характера на противоположния пол, но никоя от нас не иска да се обвърже с мъж, решил изненадващо да замине за Африка, за да се полюбува на жирафите. С мъж, който няма планове за бъдещето и предпочита да живее за мига. Все пак с него не просто е трудно, а дори невъзможно да се създаде семейство.


НАИСТИНА ЛИ ИЗЛИЗАМЕ С ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК?


Когато жената е готова за сериозна връзка или брак, тя съзнателно си търси партньор в живота и баща на децата си, с когото могат да си поделят отговорността. Това означава, че мъжът трябва да е зрял човек. А този, който живее за мига, не може да издържи на напрежението на реалния живот. Той по самата си същност остава дете, въпреки че може дори да ръководи отговорен бизнес.


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE