С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Клуб „Модерни родители“ и Ирина Кирякова: очакваме ви на 22 октомври

13.10.2016

Кои са конструктивните методи за изграждането на здрави и пълноценни личности?

Клуб „Модерни родители“ и Ирина Кирякова: очакваме ви на 22 октомври

Всеки месец през 2016 г. в клуб „Модерни родители“ се срещаме с изявени психолози, диетолози, life-coach специалисти, които ни помагат да разберем по-добре себе си, децата си и да подобрим начина на живот – нашият и този на близките ни. В събота, на 22 октомври предстои поредната среща, чиято тема е "Стимул, наказание или самосъзнание – конструктивните методи за изграждането на здрави и пълноценни личности". Лектор ще бъде Ирина Кирякова. Тя вече е гостувала в клуб „Модерни родители“ през март тази година. Участието й бе в една изключително провокативна за много деца и родители тема: „Индиферентните деца - как да превъзмогнем апатията?“.

Ирина Кирякова
Ирина Кирякова

Приканваме ви отново да бъдете наши гости, за да разберете подробности по новата тема, която предстои да дискутираме: "Стимул, наказание или самосъзнание – конструктивните методи за изграждането на здрави и пълноценни личности". Ще научим заедно отговорите на въпроси като:

*Поощрение - как стимулите да са ефективни и наистина да провокират инициатива в децата ни?

*Наказание - как да поставяме граници. Има ли позитивна страна наказанието и как да я ползваме?

*Самосъзнание - как да достигнем до единствения траен ефект от възпитанието - самосъзнанието?

Модератор на срещата ще бъде отново прекрасната и добре познатата на всички водещата от БГ Радио Богдана Трифонова. 

Поредната среща в клуб „Модерни родители“ ще се проведе на 22 октомври от 16 ч. в Сердика Център на ниво -1, пред магазина Хиполенд.

Входът е свободен! 

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE