С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

От какво се страхуват зодиите?

16.09.2019

Кои са чудовищата под леглото на зодиакалните знаци

От какво се страхуват зодиите?
 © iStock

ОВЕН

Представителите на този знак се стремят към високи постижения във всички аспекти на живота. Те са упорити и способни на много, за да постигнат целите си. Овните работят усилено и не се страхуват да положат всички усилия, за да постигнат своята заветна мечта. Затова най-големите им преживявания са свързани със страха от провала.

ТЕЛЕЦ

Абсолютното щастие на Телец може да се опише с една-единствена дума - стабилност. За хората, покровителствани от този знак, е важно не само да постигнат целите си, но и да запазят получените привилегии възможно най-дълго. Поради тази причина Телецът се страхува от промяна повече от всичко - това може да застраши спокойствието и комфорта им.

БЛИЗНАЦИ

Най-трудното за Близнаците е да вземат важни решения и да поемат отговорност. Те винаги се съмняват във всичко, защото се страхуват от последствията от необмислени или грешни действия. Поради тази причина може да се каже, че те най-много се страхуват да гледат към бъдещето.

РАК

Повечето хора, които се идентифицират с този зодиакален знак, са много чувствителни. Те незабавно превеждат всяка дори и най-незначителна и конструктивна работна забележка в сферата на личните интереси и я приемат присърце. Те често си мислят, че колегите и приятелите ги нападат или подценяват. Основният страх на Рака е да чуе критика към себе си.

ЛЪВ

Изглежда, че най-важното в живота на тези огнени личности е да поддържат безусловния си авторитет. Основната ценност за Лъва не е неговата „корона“, а свободата му. Кошмарът на царственият знак е да не стане зависим от хората или обстоятелствата.

ДЕВА

Родените под този знак почитат своите собствени вещи и се страхуват от една единствена мисъл - някой да не ги съсипе. Този страх не произлиза от егоизма, а от прекомерната сантименталност. Като дете малките Деви с благоговение са се отнасяли към всичките си играчки и са си играели с околните предмети по-дълго от връстниците си. Те все още смятат, че всяко ценно нещо има душа и ако го повредите, можете да им донесете страдание.

© iStock

ВЕЗНИ

Ранимите Везни постоянно чакат одобрението и похвалите на другите. Страхуват се да влязат в беда и, не дай си Боже, да получат лоша "оценка" или укор. Везните правят всичко възможно да направят добро впечатление на всички без изключение и се обезсърчават, ако това не се случи по някаква причина.

СКОРПИОН

Скорпионите само на пръв поглед изглеждат надменни и арогантни, в действителност зад образа им често се крие несигурност и склонност да обвиняват външни обстоятелства за собствените си провали. Тези „жилещи“ философи се страхуват от едно нещо - какво ще стане, ако най-съкровените им тайни станат известни на широката аудитория? За да избегнат това, те предпочитат да създават преграта между себе си и света. 

СТРЕЛЕЦ

„Всичко, което кажете, може да бъде използвано срещу вас.“ Изглежда, че Стрелците живеят под мотото от детективските сериали. На публично място те често се държат грубо, студено и донякъде отдалечено. Това е тяхната стратегия - в никакъв случай не показват своите слабости. Изведнъж някой може да почувства тяхната уязвимост и да я използва за лична изгода.

КОЗИРОГ

По-целенасочен и амбициозен знак в целия зодиакален кръг просто не съществува. Оттук и постоянството в постигането на целите и многото страхове. Козирогът не признава слабостите си, но някак си знаем, че дълбоко тези земни упорити хора се страхуват да се заблудят и да се свлекат от върха, който са завладели.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са известни хипохондрици. Следователно, повечето от преживяванията на представителите на този знак са свързани с болестите. Хората от този тип, като правило, силно преувеличават всяка болка. Те редовно се борят със страха си (или го хранят още повече) и редовно се подлагат на медицински прегледи, „преди да е станало късно“.

РИБИ

Рибите изпадат в паника при обикновената мисъл, че може да останат без подкрепата на близките. Темата за самотата е най-болезнена за тях. За тях е важно да знаят, че всяка минута ще има рамо на любимия човек, което ще послужи като надеждна опора.

Щастието за всяка зодия

Назад Напред

 


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България