С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Реклама показва какъв наистина е перфектният мъж

22.10.2015

Видеото ще ви убеди, че перфектността е в човека, а не в мъжа

Реклама показва какъв наистина е перфектният мъж

През годините сме виждали много рекламни кампании на марки бельо, които акцентират върху тялото, за да представят продукта. Разбира се, тялото се оказва, че е не само женски „проблем“, но и за мъжете.

Норвежка марка за бельо ни напомня, че никога не трябва да забравяме, че „перфектен“ е дума за начина, по който се чувстваме. Когато комбинираме думите „бельо“ и „перфектен“ може би всички се сещаме веднага за Дейвид Бекъм. В рекламния клип обаче виждаме мъжки тела от различни възрасти, форми, размери, етноси, окосмяване. Идеята е, че няма перфектен мъж, но има перфектен човек. Т.е. перфектен е начинът, по който се чувствате.

Може би е добре рекламите да проследяват обратния път – от крайния продукт в модната индустрия към хората. Пътят обратно към реалността, обратно към самите себе нас. 

Видеото зад кадър казва много! 

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България