С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

19.01.2019

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Подгответе програмата - Сатурн внимателно „записва” всичко, за да ви помогне да постигнете целите си, без значение колко далечни изглеждат те в началото.

Но преди да поставите нова точка в списъка си със задачи, внимателно анализирайте собствената си личност и живота си. Едва след това - планирайте програмата.

Сатурн е пряк регент на Козирога и благоприятства Водолея. Събота е денят, в който тези зодии трябва да анализират направеното през седмицата и да открият къде и защо са допуснали грешки и какво трябва да се направи, за да ги поправят.

Също така, ако разбирате, че сте извършили някаква несправедливост, събота е денят, в който да поискате прошка. Или поискайте извинение, ако се чувсъвате обидени от някого. 

Имайте едно наум - Сатурн може да стане много песимистичен и суров. За това, не обвинявайте околните за странните си настроения. 

Щастието за всяка зодия

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE