С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вторник е щастливият ден на Овена и Скорпиона

15.01.2019

Марс е покровителят на втория ден от седмицата

Вторник е щастливият ден на Овена и Скорпиона
 © iStock

Марс влияе благоприятно в този ден на всичко свързано с работата. Всички ваши сили във вторник трябва да бъдат насочени към работата, в противен случай тази енергия се натрупва и води до агресия. Въпреки това, запасът на вашата вътрешна батерия изглежда е неограничен и тази излишна енергия може да доведе до нежелателно изразяване на емоции. Помислете добре, преди да кажете нещо нараняващо.

Марс се отдава на два знака - Овена и Скорпиона, които във вторник се чувстват особено спокойни в позицията на главните герои.


КАКВО ОБИЧАТ ДА ОБЛИЧАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ СКОРПИОН?


Тази планета, независимо от знака на зодиака, предлага на всеки да се отърве от излишните емоции в живота. С цялата си решителност изхвърляме всичките досадни, стари неща, които са далеч от целите ни. 

Във вторник е добре Овенът да се погрижи за здравето си като наблегне на очите и зъбите, докато Скорпионът е добре да се погрижи за стомашните си проблеми.

Планетата на войната предразполага към агресивни мисли, така че внимавайте във вторник да не "избухвате" без причина. 

Стайлинг за вторник

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE