Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Защо ни харесва да бъдем свободни?

Люба Вангелова • 16.02.2017

7 причини да отлагаме обвързването си все по-дълго

Защо ни харесва да бъдем свободни?
 © Instagram

Докато някои жени страдат от липсата на подходящ партньор и го търсят всеки ден под дърво и камък, други се наслаждават на свободата си и не желаят да се обвързват в отношения.

Ето какво ги привлича в тази свобода.

Правят нещата по свой начин.

Това се отнася и за най-дребните подробности от ежедневието. Сами решавате какво искате да гледате по телевизията и дали изобщо да гледате.

Харчат според собствената си преценка.

Често не искат да делят бюджета си с никого и не търсят чуждо мнение за покупките си. Това ги кара да се чувстват независими.

Не се притесняват как ще се приберат, ако са пили твърде много.

Приятно е да има кой да се грижи за вас, но често е по-приятно да се събудите сутринта и да намерите на бележка телефона на ухажора, с когото се запознахте на партито.

Не търпят криви физиономии, заради закъснения.

Възрастните хора имат право на по-голям избор и е добре, когато знаят, че във всеки един момент могат да правят каквото поискат. И след това няма да им се налага да търпят криви физиономии и тон заради прибирането си в ранни часове.

Живеят с родителите си.

Много от тях не само че не се срамуват да кажат, че живеят с майките си, но го правят нарочно – за да спестят пари за собствено жилище или заради комфорта. Все пак така всяка вечер вечерята посреща тях, вместо те да я приготвят за някой друг.

Не се измъчват заради мнителността си.

Може би всеки ден чувате различни видове оплаквания на приятелки или колежки от неудобствата на съвместния живот или от емоционалните им терзания, заради съмнения, че им изневеряват. Е, много хора избират да слушат за това с усмивка и да не си го причиняват в ежедневието.

Сами избират приятелите си.

Често обкръжението на двойката е преобладаващо приятелски кръг на единия от двамата в нея. Често се случва единият от двамата дори да престане да общува с голяма част от приятелите си. Е, това на тези, които са сингъл, не им се налага.


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия