С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 от най-красивите библиотеки по света

Десислава Найденова-Вичева • 24.05.2019

Кога за последно посетихте библиотека?

Библиотеката на манастира „Адмонт“, Австрия, е най-голямата манастирска библиотека в света. Построена през 1776 г., тя е известна със своята барокова архитектура, изкуство и ръкописи.
Библиотеката на манастира „Адмонт“, Австрия, е най-голямата манастирска библиотека в света. Построена през 1776 г., тя е известна със своята барокова архитектура, изкуство и ръкописи. © istock

Нека днес бъдем малко старомодни! Книжарниците са ясни, сигурно планирате да се разходите до любимата си или вече сте го направили. А кога за последно посетихте библиотека?

КАКВО ДА ПРАВИТЕ НА 24 МАЙ, АКО СТЕ В СОФИЯ

По повод днешния празник ви каним да се присъедините към нашия виртуален тур из 9 от най-красивите библиотеки по света. Рио де Жанейро, Прага, Париж и още... Започваме с най-голямата манастирска библиотека в света, която се намира в Австрия, а в галерията ще откриете и останалите. Разгледайте ги, пожелаваме ви някой ден да ги видите и на живо!

Приказно красиви библиотеки по света

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE