С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Китай предлага маршрут за авантюристи

09.04.2015

Предлагаме ви да минете в снимки вледеняващата планинска пътека

Китай предлага маршрут за авантюристи
 © img-fotki.yandex.ru

Едно от най-невероятните места на Земята вледенява от ужас тези, които се боят от височини. Намира се в планината Хуашан, близо до град Хуаин в Китай. На склона на скалистата планина има крайно опасна пътека, скована от дъски, която води до върха на планината. Много смелчаци са били предизвиквани да я минат и са били сюрпризирани от... нейната надеждност, въпреки изкорубения й вид. 

Пътят към планината започва със стръмна каменна стълба, която също сама по себе си е доста тежка като терен. Следва прехвърляне от другата страна на планината с лифт, за да стъпите на дъските на ръба на скалите, държейки се за вериги от синджир, които са опънати по протежението на целия път до върха. На места маршрутът включва буквално катерене по скалата. 

Опасна пътека в Китай за авантюристи

Назад Напред


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE