С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дори и спящо дете може да го различи от всичко друго!

Велина Василева • 20.06.2019

За какво говорим ли? Прочетете!

Дори и спящо дете може да го различи от всичко друго!
 © iStock

Няма как да не сте чували или дори да сте попадали в подобна ситуация - по време на секс детето, което би трябвало вече отдавна да спи, нахлува с боен вик в стаята на родителите си. И това се случва всеки път, когато страстите между мама и тати започват да се разгорещават. Което се случва все по-рядко и от истински маратон от удоволствия преди раждането сексът при младите родители се превръща в бягане с препятствия, при което често дори не се стига до финала.


КОЛКО ЧЕСТО ПРАВИМ СЕКС Е СРЕД НАЙ-ПАРЕЩИТЕ ТЕМИ ВЪВ ВРЪЗКАТА


Не си мислете, че вашето дете има някакви специални способности. Според Фройд обяснението за този феномен се крие в гените ни. Всяко живо същество, дори и спящото дете, може много точно да отдели акта за продължение на рода от всички останали събития. Но как точно това ни помага в живота и продължаването на рода не е ясно. Или поне на нас не ни е ясно.


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE