С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво правят учените, за да повишат самочувствието на мъжете?

Люба Вангелова • 21.02.2017

Събират 15 000 и измерват мъжките им достойнства

Какво правят учените, за да повишат самочувствието на мъжете?
 © iStock

Учените от Кралския колеж в Лондон изследвали 15 521 мъже. Самоотвержените служители на науката измервали дължината и ширината на мъжките им достойнства, като целта им била да изведат среден размер на носителя на половата мощ на съвременния европеец. Изследователите забелязали неголяма положителна корелация между дължината на еректиралия челен и ръста на участниците в изследването, т.е. колкото по-висок е мъжът, толкова по-дълъг е неговият пенис.

Като цяло тези изследвания и измервания се извършват не от любопитство или само заради статистически цели, но и заради медицински такива. Изследването е много полезно за лекарите, занимаващи се с дисморфофобия – сериозно тревожно разстройство относно възприемането на собственото тяло. Тези данни са полезни също и за производителите на презервативи.

Изследването показало, че средната дължина на половия член в отпуснато състояние е около 9.16 см., максималната дължина на разтегнат мек член е 13.24 см, а средната дължина на еректирал член е 13.12 см.

Обиколката на мъжкия полов член в състояние на покой е около 9.31 см, а средната обиколка на еректирал член е 11.6 см. Това се нарича мъжко самочувствие! А то е доста деликатно и тънко. Нямаме друг избор, освен да благодарим на учените от Кралския колеж в Лондон за техните положителни статистики.

8 мита за секса

Назад Напред


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион