С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

КИНО МИТОВЕТЕ: Секс на плажа

Петра Денчева • 23.09.2018

Филмовият драматизъм прави секса далеч по-еротичен. Морски вълни, солени целувки, копринено докосване... Защо не се получава така и в реалността?

Целувките са с вкус на сол и страст.
Целувките са с вкус на сол и страст. © iStock

На кино

Залезът обгръща скалите в нежно розово. Двойката се оставя на морската пяна от вълните и потъва в насладата от обща прегръдка. Целувките са с вкус на сол и страст. Той се справя с връзките на банския й от раз, морският бриз гали копринената й кожа, а накрая...

В действителност

Слънцето едва е превалило хоризонта и ескадрон нахални мушици започва да се суети около влажната ви кожа. Плажната кърпа се оказва не съвсем удобна за любов върху пясъка (освен ако не е с размерите на спалня), пък и не съхне никак бързо, веднъж намокрена от прииждащите вълни. Хрущящите и драскащи песъчинки са буквално навсякъде – в косата, между зъбите, по устните, гърба, лактите и всички първични и вторични полови белези. Кожата щипе, боцка, сърби, изложена на това своеобразно рендосване.


ДА ПРАВИМ СЕКС ИЛИ ДА ПЛАНИРАМЕ ВАКАНЦИЯ?


И тъкмо когато се каните да признаете, че идеята е била хубава, но обстоятелствата са неподходящи, на плажа се изсипва цяла орда шумно хилещи се хипита. От тук нататък има два варианта:

  • Или се изнизвате под акомпанимента на китарите и се отправяте към хотела, избягвайки по пътя всички възможни познати, за да си вземете в стаята спасителен душ и да продължите върху удобната спалня онова, което е заплашвало да завърши като бедствие.
  • Или се присъединявате към новите посетители на плажа, танцувате под хипнотизиращите им ритми, казвате си „Наздраве!“ при появата на всяка следваща вълна, а на следващата сутрин си спомняте само смътно за случилото се („Правихме ли секс?“ - „Едва ли. Или пък сме?“). 

Най-добрите продукти за секси тяло през лятото

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE