С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

КИНО МИТОВЕТЕ: Секс в асансьора

Петра Денчева • 11.09.2018

Той натиска стоп-бутона, тя палаво се усмихва. Пръстите му шарят по копчетата на ризата ѝ, докато тя сваля колана му... Защо не се получава така и в реалността?

Задръжте асансьора!
Задръжте асансьора! © iStock

На кино

Идеята извира директно от въображението на някои режисьори и включва задължителните елементи от гардероба на секси кариеристката (права пола, закопчана до горе риза и високи токчета) и изтупан в бизнес костюм непознат. Върхът на спонтанният секс!

Той натиска копчето за спиране на асансьора, тя палаво се усмихва, облягайки гръб в стената. Пръстите му шарят по копчетата на ризата ѝ, докато тя разкопчава колана му, и... уау!

В действителност

Да оставим настрана факта, че в новите асансьори вече не се инсталират копчета за спиране (или ако съществуват, е забранено да се използват, освен при спешен случай). Очарованието на тази разновидност на секса на необичайно място става по-малко неустоимо, когато осъзнаете, че сексът в изправен стоеж е доста изтощителна работа.


ЗАЩО ИДЕЯТА ЗА СЕКС В САМОЛЕТ НИ ВЪЗБУЖДА?


Следва проблемът с полата молив, която обикновено не се плъзга така лесно по-нагоре от нивото на бедрата. Ще трябва да я събуете. И тогава? Да рискувате да я стъпчете, при все че ви е толкова ценна? Защо да не я сгънете и сложите някъде настрани?...

Ето че вече не мислите за секс. И по-добре! Всеки момент вратите на асансьора могат да се отворят, а вие да лъснете пред колегите по бельо (в по-добрия случай).

Синьото е страст!

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE