С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Може ли гледането на порно да подобри връзката?

Велина Василева • 18.07.2019

Ако го превърнете в игра – да

Може ли гледането на порно да подобри връзката?
 © iStock

По принцип сексът е едно от нещата, които са определящи за любовните отношения. Да, количеството и качеството му влияят изключително много на връзката, затова винаги е добре да откриваме нови и нестандартни начини да разгорим еротичния огън. 


ЗАЩО МЪЖЕТЕ ПРЕПОЧИТАТ ПОРНОТО ПРЕД ЕРОТИКАТА?


Един от тези начини е гледането на порно филми. То е от онези неща, които никой не си признава, но всички правят. Изключително важен обаче е подходът. Не се притеснявайте да превърнете гледането на порно в игра. Нещо като киносеанс с голи жени и мъже, правещи любов.

Колкото по-леко и непринудено се отнасяте към това, което се случва на екрана, толкова по-лесни и непринудени ще бъдат отношенията ви. В леглото, а и не само. И ако няколко жени от екрана ви помагат да се справите с тази задача, не се притеснявайте да ги допуснете в най-интимните си моменти. Дори и за една вечер.


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE