С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Музеят на еротиката в Копенхаген

Люба Вангелова • 15.02.2017

По-голямата част от посетителите, които се интересуват от еротика, са жени

Музеят на еротиката в Копенхаген

Обикновено Холандия е страната, която се слави с еротичните зрелища и изживявания. Но в Копенхаген съществува музей на еротиката, който сам по себе си привлича доста любопитни туристи. В него могат да бъдат разгледани картички, картини, пластики, скулптури, филми и други произведения на изкуството и предмети, свързани с еротиката в различни години на историята й.

Този музей е първият от подобен род и предметите в експозицията му са от 1930 г до началото на 21 век). Интересно е, че половината от повече от половината от посетителите на музея на еротиката в Копенхаген са жени. За непълнолетни посещенията са забранени. Но за студентите се предлага 50% отстъпка с цел ограмотяването им в тази посока.

Посещението на подобен музей може би ще промени представата ви за сексуалния ви живот и ще ви даде смелост да поемете някои известни рискове. 

Музей на еротиката в Копенхаген

Назад Напред

Източник


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион