С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вибратор с камера за селфи

14.03.2015

Вижте най-удивителния уред за познание на ... себе си

Вибратор с камера за селфи
 © svakom.net

Фразата "пръчка за селфи" придобива нов смисъл. Доказателството е изобретено от компанията SVAKOM - тя предлага гаджет, който изглежда като вибратор. Но той Е вибратор! Особеното у този уред е, че той е снабден с камера, която може да изведе на друго ниво отношението към собственото ви тяло. 

Трябва да си признаем, че проблемът със собствените ни генеталии често е предизвикан от елементарна причина - нямаме и понятие какво има там вътре, как изглежда и как функционира. На тайното желание на мъжете да попаднат в "света" на жената е посветено не едно произведение на изкуството. Но жените изпитват по темата не по-малка любознателност, граничеща с недоумение. 

Сега с помощта на тази джаджа можете да видите това, което вижда и гинекологът ви. И не само: появява се рядката възможност да се любувате на контракциите на стените на влагалището по време на оргазъм. И ако имате късмет, да зърнете и G-точката си. Цената на този уникален вибратор е доста висока, но мислим, че си струва. 

© svakom.net


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE