Преминете към основното съдържание

6 Instagram профила за тренировки у дома

Виртуалният треньор спестява време, пари и лутане в информация
© Instagram

Това, което пречи на повечето от нас да се заемат сериозно с тренировки, е липсата на воля. Истинска здрава воля. Това обаче е и причината за широката популярност на т. нар. виртуални треньори. Благодарение на тях, без да напускате дома си, може да получите личен тренировъчен и хранителен план и идеална фигура.Разбира се, във време на съвременните технологии първата крачка към идеалното тяло не е карта за фитнес зала, а абонамент за профил на инструктор в Instagram. Изборът не е лесен – всеки от спортните гурута предлага различна програма, житейска философия, с различен опит е и минал през различни ситуации, които са оформили това, което предава като знания и опит.

За какво помагат виртуалните треньори? Първо – не губите време енергия за търсене на информация и упражнения. Второ – не е нужно да ходите където и да било, за да имате идеално тяло. Трето – спестявате пари, които може да вложите в дрехи за новото си тяло.

Вижте кои 6 профила в Instagram си струва да следите, за да се вдъхновявате и да поддържате форма. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser