С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Инициативата „Плюшено мече“ продължава да дарява усмивки

Люба Вангелова • 17.01.2017

Присъединете се днес към голямото благотворително скачане

Инициативата „Плюшено мече“ продължава да дарява усмивки

Kangoo Клуб България и Кинга Себестиан продължават да скачат не само в София, но и в цялата страна. Целта е подкрепа на инициативата на НПО "Плюшено мече" за набиране на средства за проект "СКРИТИТЕ ТАЛАНТИ НА БЪЛГАРИЯ". Прекрасна идея е следпразнично да си подарите една благотворителна тренировка с много подскоци и добро настроение!!!

Начинанието си е поставило нелеката задача да подпомогне деца лишени от родителска грижа с изявени таланти в областта на спорта, музиката и/или науката като им предостави достъп до учители, семинари, уъркшопи и необходимите пособия за развитие на техните заложби.

Преди Коледа двете благотвотителни събития събраха общо 1880 лв. Скачания се проведоха в Перник, Русе, Стара Загора.


Тази седмица следва продължение в София (където предстоят още няколко такива събития) Хасково - аеробик център "Seven Go", Варна и тн. Отново събраните пари ще бъдат предазначени за осъществяването на този проект. Всеки, който се присъедини, може да дари колко пожелае.

В София ще се скача утре в Slim Fit при тренорката Росица Янарис, която е една от малкото занимаващи се и с Кангоо Discovery - Кангоо за деца. Тренировката ще се проведе на 17 януари от 19:00 ч., а цената й ще е 12 лв. (всички събрани средства ще бъдат дарени за инициативата).


Повече за събитието може да научите ТУК.


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE