Преминете към основното съдържание

Искате ли тяло като на Никол Шерцингер?

Вижте хранителния режим и тренировките на певицата
© Instagram

Не е случайно, че в Холивуд Никол Шерцингер е известна с прозвището Body – танцьорка, изпълнителка и актриса, тя притежава перфектни форми. Тънка талия, закръглени стегнати бедра, стройни крака и стегната фигура – това не е само подарък от природата за 38-годишната Никол, но и плод на усилията й. Бившата вокалистка на Pussycat Dolls често дава своите съвети за красота.

Ето някои от тях.

 

ДИЕТА

© Instagram

За Никол тя е изключително проста: тя не консумира никаква захар, кофеин и домати. В основното й меню са включени продукти, които изискват минимална термична обработка.

„Не се лишавам от малки удоволствия, но спазвам мярка. Кафе – по едно на ден понякога.“ Певицата споделя, че малките порции също много й помагат в спазването на баланса.

Никол споделя, че по време на връзката й с пилота на Формула 1 Люис Хамилтън е била под постоянния прицел на папараците, а това й оказвало изключителен натиск. Всеки ден се е стараела да изглежда перфектно, за да не дава никакъв повод той да бъде упрекнат в това, че приятелката му не е достатъчно добра.

Днес Никол споделя: „Жената трябва да се научи да приема себе си – външността си, недостатъците си. Докато се чувствате добре, нищо друго няма значение.“

 

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

© Splash

38-годишната Никол в 80% от времето се придържа към диета, която включва три основни хранения на ден и няколко леки закуски (в зависимост от потребностите на организма).

Закуска: варено яйце с пълнозърнест хляб

Леко хапване: бадеми, зеленчуци, кокосова вода или бадемово мляко

Обяд: пушена сьомга, див ориз или пиле

Вечеря: зеленчукова супа, риба на пара, паста или сандвич с пуешко месо

 

ТРЕНИРОВКИ

© Instagram

Спортуването за Никол е неизменна част от живота й – тя не може да си представи един ден, без да посети фитнеса.

„Предпочитам велоергометъра и тренировки с личен треньор. Ако нямам време, просто тичам около час навън. По време на спортуване винаги ме спохождат интересни творчески идеи.“

Освен фитнес, певицата се занимава активно и с плуване, йога и танци.

Перфектната Никол Шерцингер

Галерия

Перфектната Никол Шерцингер

Снимки: Splash, INstagram

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser