Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Как тренира Хали Бери, за да си позволи да се снима без дрехи в Инстаграм?

Мария Георгиева • 18.05.2017

Завиждаме й благородно, защото е на 50 с тяло на 20-годишна!

Хали Бери има защо да показва сексапилното си тяло без дрехи в Инстаграм профила си!
Хали Бери има защо да показва сексапилното си тяло без дрехи в Инстаграм профила си! © Instagram

Ако се направи класация за най-секси тяло в Холивуд, едно от първите места безспорно ще е за Хали Бери. Не се учудваме – все пак тя стартира пътя си към славата от конкурса „Мис Свят“ през 1986 г.

Днес обаче Хали е на 50! И продължава да има тяло на 20-годишна. Нещо повече – 20-годишните биха й завидели дори! Неслучайно Бери е едно от най-любимите момичета на Джеймс Бонд.

Момичетата на Джеймс Бонд

Назад Напред

Има какво да научим от шоколадовата перла на Холивуд, що се отнася до тренировките. Дори да предположим, че наполовина перфектното й тяло е ген, то другата половина се постига с малко усилия в залата.

Как тренира Хали Бери, за да си позволи да се снима без дрехи в Инстаграм? Сама признава, че през годините е изпитала различни спортни техники, но най-ефективната е открила по време на снимките на филма „Жената котка“. По това време тя тренира заедно с известния инструктор Харли Пастернак (негова е „Най-важната книга за диети“). Пет дни в седмицата Хали Бери е на снимки, а тренировките й с Харли протичат по време на 40-минутната обедна почивка. Първите 25 минути актрисата прави кардио (бягане на място, тичане по стълби, спринт по хълмисти терени), а в останалите 15 минути – упражнения за различните части на тялото. Тайната на тази тренировка е не в упражненията, а в интервалите им, които са почти без почивка. Според Харли Пастернак този метод е за жени, които искат едновременно да свалят излишни килограми, но и да натрупат мускулна маса – това, което той постига с Хали Бери за няколко седмици, а тя продължава да тренира по неговата схема и до днес.

Актрисата има и още една тайна – антицелултна терапия с кафе. Всеки ден тя ексфолира кожата си с утайка от кафе, за да предотврати образуването на целулит.

 


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия