С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Новата „It” част от женското тяло

15.11.2016

По-късно този месец предстои голямото модно шоу на Victoria's Secret в Париж

 Victoria's Secret
Victoria's Secret

Както обикновено това е подиумът, на който имаме възможност да видим женски тела, достойни за титлата Перфектни. По тях може да видими всички мускули в идеалното им състояние. Именно Ангелите на Victoria's Secret задават тенденциите в оформянето на тялото и поставят акцент върху различни части на тялото, които след това звездите се стремят да оформят по подобен начин чрез специално насочени тренировки.

Victoria's Secret
Victoria's Secret

След като видяхме, че на мода беше не просто коремната преса, а улеят по средата на корема ( "ab crack"), днес виждаме още един акцент в тялото, на който фокусират вниманието си звездите в снимките си в Instagram.

Кендал Дженър
Кендал Дженър © Instagram

"Hip dent" е новата мания на спортуващите звезди. Това е онази вдлъбнатина, която се образува отстрани на хълбока, когато заемете определена позиция. Това е един от онези неуловими индикатори, които издават, че се занимавате целенасочено с фитнес, също като вдлъбнатината на долната коремна преса и улеят, разделящ коремната преса по вертикала.  

Джозефин Скривър
Джозефин Скривър © Instagram

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE