С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Разходка с находка и с кауза

06.12.2018

5 км. свободно, но организирано бягане

Разходка с находка и с кауза
 © 5kmrun

Една кауза, която се ражда в отговор на все по-сериозните проблеми със зариващия ни отвсякъде боклук и в подкрепа на околната среда. Представлява съчетаване на приятното с полезното – докато се разхождаш, събираш боклук.

 

„Разходка с находка“ не е кампанийна инициатива, а дългосрочен ангажимент към природата с редовни прояви. Организираните събития са ежемесечни и се извършват на различни локации, изцяло доброволно и със собствени средства.


17 СЪВЕТА ЗА ЕФЕКТИВНИЯ КРОС


© Разходка с находка

 

Основните цели на каузата са да допринесе за по-чиста околна среда и да предизвика по-осъзнато отношение към проблемите с боклука.

 

Каузата е за всеки, който обича природата и милее да я пазим чиста, а родителите с деца са най-желаните съмишленици.

 

Следващата разходка с находка е планувана за тази събота – 08.12.2018г., в Западен парк, София, от 10.00ч. до 12.00ч. и ще се проведе със специалната подкрепа на 5km run. 

 

© 5kmrun


ТИЧАЙТЕ, ЗА ДА СТЕ УМНИ!


 

Всички, които желаят да се включат, да заповядат на централната алея на парка, при „сухия“ фонтан /там е и стартът на 5 km run/, в уречените дата и час.

 

Нужно е да вземат единствено торба/чувал, ръкавици за предпазване на ръцете и доброто си настроение, а в замяна ще се сдобият с огромно удовлетворение.

 

 


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България