С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тренировката, която ще промени уикенда ви

20.02.2015

Видео с упражнения у дома, които са лесни и супер ефективни

Тренировката, която ще промени уикенда ви

Когато знаещите и можещите говорят, можем само да слушаме и да попиваме, за да се научим. „Weekend Workout” е серия от видео уроци на студио modelFIT, като екипът публикува в Youtube серията от упражнения. Основателката на студиото Ванеса Паркър демонстрира с привидна лекота изпълнението на упражненията, като показва, че те са подходящи за всички, но едновременно с това са и ефективни. Тренировката включва напъди, разтягане, упражнения с тежести, махове и всички останали познати елементи за физическо натоварване у дома.

Да гледате и слушате Ванеса е изключително приятно – липсва досадния наставнически тон, усмивката й е искрена, а спокойната атмосфера на видеото създава онова настроение, което да ни накара лесно да станем от дивана и да се раздвижим през почивните дни у дома. 


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE