С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ако искате повишение, не се обличайте в жълто! Кой е цветът, който би ви донесъл по-голям шанс за успех?

Константин Стойнов • 25.03.2019

Пролетта и лятото са сезони, в които ярките цветовете, в модата, са във вихъра си. Но колкото и привлекателни да са, бъдете умни в избора си

Rochas
Rochas © ImaxTree

За никого не е тайна, че всеки цвят създава различна емоция на хората около вас! Цветовете влияят, на чисто подсъзнателно ниво, на начина, по-който хората ви възприемат и реагират спрямо вас. Затова малко тактика, в определени ситуации, никак не е излишна. Ако сте решили да поискате повишение, респективно и по голямо парично възнаграждение, не се обличайте в ЖЪЛТО! 

Колкото и да е любим този цвят на дизайнерите, той не е добър за среща от такова естество. Защо? Отговорът не е труден!

Най-добрите стрийт стайл визии в жълто

Назад Напред

Жълтото е цвят, който се асоциира със златото, слънцето, с енергията и щастието. С други думи - всичко ви е наред. Но, ако това е така, не е ли малко нагло да искате повишение? Кой шеф ще бъде благоразположен към вашето желание, колкото и основателно да е то, при такава асоциация? Но не кършете пръсти. За такъв, изискващ дипломация разговор има добра, много по-добра алтернатива.

СПЕЧЕЛЕТЕ БЛАГОРАЗПОЛОЖЕНИЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД СЪС СИНИ НЮАНСИ

Колкото и тривиален да ви се струва синият дрескод за работен режим, не бързайте да го отхвърляте! Не случайно този цвят е сред най-предпочитаните в униформите и работните облекла. Той внушава спокойствие и увереност във собствените възможности и сили.

Още от дълбока древност, синьото е възприемано като символ на истина, доброта и честност. И дори човекът, от когато зависи вашето повишение, да не е наясно с всичко казано до тук, той няма как да не подходи с повече разбиране към вашата амбиция.

Balenciaga, Tod's, Tory Burch
Balenciaga, Tod's, Tory Burch © ImaxTree

Има още една добра новина! Синьото, във всевъзможни нюанси, също е сред любимците на дизайнерите за пролетта и лятото. УСПЕХ!

Стилни вариации в синьо

Назад Напред


В новия брой

Не сме идеални! Но в това ни е чарът