С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Анна Дело Русо разпродава своя гардероб за 50 евро

Тереза Восканян • 11.01.2018

30 тоалета ще бъдат пуснати на търг, а 150 ще се появяват в Net-A-Porter

Анна Дело Русо разпродава своя гардероб за 50 евро
 © Tommy Ton

Сайтът на американския Vogue публикува ексклузивна информация за разпродажбата на гардероба на Анна Дело Русо - творческия консултант и легендарния редактор на японския Vogue.

"Не е за печалбата! Не искам пари. Това е прехвърляне на наследството ми. Вещите трябва да продължат да говорят. Моят архив е моята модна азбука. Сега искам да предам тоалетите си на ново поколение ", коментира Анна.

През февруари, на първия ден от Седмицата на модата, ще бъдат продадени 30 архивни комплекта, в които Анна се е появявала. Комплектите идват с обувките и аксесоари - "Пълна визия! От горе до долу ", казва Дело Русо. Началната цена за всяка визия е 50 евро.

Веднага след края на търга, Net-A-Porter ще разполага с 150 архивни тоалета на Анна. Част от редакторския гардероб вече е продаден на приятели по време на частни партита. Всички дрехи Дело Русо е носела най-много веднъж.

Събраните средства ще бъдат за фонд "Swarowski", който подпомага на студентите от Central Saint Martins.

 

 

 

 

A post shared by Anna Dello Russo (@anna_dello_russo) on

 


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България