С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Жълтото във визията носи позитивност и радост

Константин Стойнов • 19.01.2019

Теорията на цветовете е излишна. Бъдете слънчеви с най-слънчевия цвят

Жълтото във визията носи позитивност и радост
 © ImaxTree

Колкото и да ви убеждават, че жълтото е прекрасен, но твърде рискован в модата цвят не се доверявайте без да сте пробвали. Не е нужно да изпадате в крайности, изцяло в жълто е само за най-смелите, но няколко щрихи в този цвят могат да преобърнат и най-критичната ситуация (лична или работна).

Ето няколко начина за адаптация към гардероба:

Чантата

Това е най-личното пространство на всяка жена, което често волно или неволно се превръща в акцент. Този акцент е достатъчен! Отдавна правилото, че чантата и обувките трябва да са в един цвят се е превърнало в семейна легенда. Така че, добавете жълта чанта към всяка неутрална клоняща към студено гама. Няма да сбъркате.

Saint Laurent
Saint Laurent © Архив на марката

Обувките

Един чифт в този цвят ще подчертае всяко ваше движение особено, ако е на ток. Дори с дълга пола или широк панталон, ако добавите жълти обувки ще бъдете забелязани.

Sies Marjan
Sies Marjan © Архив на марката

Правата пола

Скучна секретарска или учителска класика – грешно решение. Полата тип „молив“ в слънчев нюанс е всичко друго, но не и скучна, дори в партньорството на бяла риза.

Altuzarra
Altuzarra © Архив на марката

Роклята

Дори със съвсем семпъл моден характер, напомнящ права риза, роклята в жълт цвят се превръща в звезда с ведър характер. Мястото до нея уместно се заема от най-удобните ви и скучни обувки.

McQ Alexander Mcqueen
McQ Alexander Mcqueen © Архив на марката

Сакото

Въпреки мъжкия си характер жълтото сако с ревер изразява едновременно и сила, и мекота. Това е златната среда в която можете да изглеждате женствено и едновременно сериозно.

Racil
Racil © Архив на марката

Най-добрите стрийт стайл визии в жълто

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE