С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пътуваме до Шотландия заедно с Жан Дамас

Тереза Восканян • 12.11.2018

Най-готиното момиче във Франция, споделя едноуикендното си преживяване в Шотландия. Нейните парижки корени се вписват идеално с шотландския начин на живот. Или поне така смята тя.

Пътуваме до Шотландия заедно с Жан Дамас
 © Mango

Привества я звукът на традиционната гайда в регионалния парк Pentland Hills, който я кара да танцува, така все едно никой не я гледа.

Ние проследяваме всяко нейнo движение и всяка нейна стъпка от ...

... ДЕН 1

В Единбург, Жан вече си е намерила своя най-добър приятел.

Не в буквалния смисъл, разбира се, но няма как по друг начин да назовем шапката, която предпазва косата ѝ от закачлиявия шотландски вятър. 

Докато Жан се преструва, че е облечена добре и подходящо спрямо времето само в жилетка, тя решава да намери уютно място в Единбург, което да я стопли. Така тя попада на The Bow Bar и, за да се пребори със студа, тя си поръчва ... бира. Да, бира!

А, Единбургският замък я очаква!

Това място е невероятно. На зеленината пред замъка Жан решава да позира за импровизирана сесия. Парижанката се справя със студа с помощта на голям кариран жълт шал.

Тук, шаловете все успяват да спасят положението. 

... ДЕН 2 

Този път Жан опита вкусно шотландско ястие. Една местна жена ѝ препоръча The Lobster Shack и тя се насочи точно натам, облечена в топъл пуловер и тартаново сако. 

Ако има нещо, което французите могат най-добре то това е L'art de vivre!

Ето я по улиците на големия дружелюбен Единбург. 

Аналоговата камера придружава Жан по време на всичките ѝ пътувания, за да не изпусне онези специални мигове, които тя иска да запомни. 

С какво бихте се захванали в един прекрасен неделен ден, ако живеехте в Шотландия?

Бихте отишли на риболов, разбира се - както и направи Жан. Тя изпита радостта от това да хване вечерята си със собствените си ръце.

На това му викаме истински културен обмен, нали така?

Последните тенденции от MANGO

Назад Напред


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България