С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

В сряда носим розово!

Тереза Восканян • 03.10.2018

Честит "Гадни момичета" ден с най-милениалското розово

В сряда носим розово!

Култовият филм от 2007 година, режисиран от Тина Фей и със звездното участие на Линдзи Лоън, Аманда Сейфрид, Рейчъл Макадамс и Лейси Шабер, може да е бил с премиерна дата през април, но е запомнена заради фразата във филма за 3-ти октомври. 

И ако не си спомняте този момент от "Гадни момичета", то сме тук, за да ви дадаем ретроспективен кадър на диалога между новоприетата в американско уилище Кейди Херън и нейната голяма тръпка - Ерън Самюелс.

20 street style вдъхновения в розово

Назад Напред

Именно за това, феновете на "Гадни момичета" честват филма на тази дата като си пропомнят моменти от комедията. Тази година, по щастлива случайност, датата се пада в сряда, а както помним, "Пластмасовите" гимазистки имат традицията да носят през този ден на седмицата нещо розово! 

Розови детайли в интериора

Назад Напред


МИЛЕНИУМ РОЗОВОТО – СВЕТОВНИЯТ ТРЕНД, КОЙТО ОТКАЗВА ДА СИ ОТИДЕ


За това си сложете любимата розова пола (онази на плисета, която сакрално пазите от училищно време) и разгледайте галериите ни с най-актуалния цвят за сезона, а после можете да си пуснете и самия филм за допълнително добро настроение.

Street style в розово

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE