С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

#BEanICON – Открий стила си с MANGO

Анита Райкова • 04.10.2019

Собственият стил е най-добрата тенденция в света на модата! Точно това ни казва и MANGO с колекцията си есен-зима 2019

#BEanICON – Открий стила си с MANGO
 © Архив на марката

#BEanICON – Открий стила си с MANGO

Назад Напред

Проектът #BeanICON е колаборация между модния бранд с едни от най-популярните лица в света на модата, инфлуенсъри и артисти. Марката е избрала за лица на кампанията си личности, които се отличават точно със своя неповторим стил, а Дийн Мартенс ги заснема в родните им градове - Лондон, Копенхаген, Токио и Париж, за да разкрие техните животи и вдъхновения.

Самата колекция се представи официално на 30 септември в Барселона, където всеки тоалет беше съобразен със заобикалящата го среда. То този начин, марката ясно и категорично ни заявява, че за всеки стил има място в глобалния свят, без ограничения, а моделите се превръщат в манифест на марката, приканвайки ни да открием собствения си стил, чрез кройките на MANGO.

Нежните представители на #BEanICON са Джийн Дамас, Вероника Хейлбрунер и Пернил Тейсбек. Със своя непогрешим и различен стил, те успешно презентират трендовете вдъхновени от родните им градове. Самата Джийн има зад гърба си няколко успешни общи проекта с испанската марка. Тя споделя, че Париж живее в нея и именно неговият шикозен стил придава нотка изтънченост на есенните тоалети, които ни представя.

© Архив на марката

Вероника Хейлбрунер, с изненадващите си комбинации, ни напомня, че правилата са създадени да се нарушават, докато Пернил е вдъхновена от скандинавския минимализъм и избира изчистени визии.

© Архив на марката

Мъжката колекция на MANGO е представена от личности, които ни демонстрират ясно, че няма невъзможни комбинации. Капсулната колекция André x Mango, чието лице е Андре Сараива се дефинира от сливането на няколко стила. От своя страна, Джъсрин О’Шеа – дизайнер, художник и партньор на Вероника Хейлбрунер ни разкрива, как да преодолеем скучното излъчване на обикновеното бизнес облекло. Със своите иронични жестове и татуировки, Джъстин се превръща в еталон за стил в мъжката мода, а Шухай Нишигучи – моден директор и едно от лицата на уличната мода, разгръща знанията си за модата в съвременната визия на мъжкия гардероб.

© Архив на марката
© Архив на марката
© Архив на марката


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE