С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-популярният аксесоар на Златните глобуси 2019 е с политическо послание

Тереза Восканян • 08.01.2019

Много от звездните гости на събитието не забравиха да напомнят за движението Time's Up

Най-популярният аксесоар на Златните глобуси 2019 е с политическо послание
 © getty

Мина една година, откакто актрисите показаха солидарност към движението Time's Up, като си сложиха черни рокли на червения килим на Златните глобуси.

Дванадесет месеца по-късно, цветните рокли се завърнаха, но подкрепата на кампанията, която цели да сложи край на сексуалния тормоз на работното място, все още беше широко разпространен акцент. 

© getty

Редица актриси носеха панделка или гривна с надпис „Time's Up X 2“, скромна, но стилна и явна подкрепа на движението. Проектирано от стилистката Ариан Филипс, която също така създаде брошките за Time's Up 2018 г., тази година екипът се ангажира да "удвои броя на жените в ръководствата на пространствата, където те са недостатъчно представени".

Някои звезди завързаха лентите около китката си, включително Сандра О, Амбър Хърд и Клеър Фой, докато други ги прикрепяха към клъчовете си като Оливия Колман, Ема Стоун, Ан Хатауей и Лора Дерн.

© getty

Джулиан Мур, Шарлиз Терон и Марти Ноксън заложиха на гривна, а Джесика Частейн обви лентата около ръката си, за да гарантира, че фотографите ще я заловят в кадър.

Досега фондът Time's Up е помогнал на близо 4000 мъже и жени да се свържат с необходимите правни ресурси за борба с тормоза на работното място. Движението е родено след като Харви Уейстийн е обвинен от много жени в сексуално насилие и тормоз. Той отрича всички твърдения за изнасилване.

© getty

Червеният килим на Златен Глобус 2019

Назад Напред


В новия брой

Не сме идеални! Но в това ни е чарът