Всички публикации за
рецепта


рецепта.

Рецепта за ванилови мъфини с парченца шоколад + 20 идеи за декорацията им

Всяка празнична трапеза се нуждае от вкусен десерт. Днес ви предизвикваме с ванилови мъфини с парченца шоколад. Все още имате...

Пъстърва с фурми за менюто на Цветница

Защото това е вторият и последен ден от Великите пости, когато консумирането на риба е разрешено

Новогодишни кексчета с бадеми и портокал: Рецепта + 20 идеи за декорацията им

Новогодишната баница е традиция и едва ли има някоя от нас, която да не я е приготвяла поне веднъж. Искаме...

Вкусовете на зимата: супа от тиква с къри

Тя ще сгрее душата и тялото ви в студените дни

Кус-кус по марокански...

Чувствена ласка за небцето!

Греяно вино с печен портокал и порто

Пренасяме се в Коледата на Дикенс, за да отпием от рецептата, сгрявала Викторианска Англия

Домашно приготвен хляб със сода

4 съставки, време на приготвяне 10+45 минути

Сладък празник: карамелизирани круши с ванилов сироп

Не е нужно да очаквате гости, за да си подсладите живота с този ароматен десерт за ефектно посрещане на Новата...

2 в 1 – за маса и за украса: коледни топки от козе сирене

Вкусни декорации за празничната трапеза, които лесно можете да приготвите и в последния момент

Сладостта на Коледа: печено пиле с мед и горчица

За пореден път ще се съберем край масата, макар и в намален състав. Ще празнуваме Рождество, ще си разменяме подаръци...

ВЕЛИКДЕНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ

Тиквен хляб

Няма да му устоите

Мъфини с прошуто, сушени домати и песто

Защото за какво е уикендът, ако не за la dolce vita?

Какво е Великден без козунак?

Пробвайте тази рецепта

Време е да си направим френски макарони

Издигаме кулинарните си умения до нови висоти

Нина Симон и кремообразен джаз

Представяме ви едно от любимите ѝ ястия

Вирджиния Улф и перфектната вечеря

„Не можеш да мислиш добре, да обичаш добре, да спиш добре, ако не си вечерял добре“

Да свалим короната на Краля Вирус!

Рецепта за имуностимулиращ чай плюс храните, които да изключим – от Альона Гъркова, магистър фармацевт и клиничен ароматерапевт

Любов на клечка

Ако все пак държите да приготвите нещо сами днес

Ньоки с тиква, салвия и пармезан

Днес пробвайте нещо по-различно

Рецептите на най-добрите жени готвачи в света: Грилована патица с боб, крем от пекорино и желе от оцет от Сара Чиколини

Потърсете я в ресторант Santo Palato в Рим
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser