С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Играта „Опасно за живота“ на elle.bg и Viva Arte ще ви отведе в театралния салон

Люба Вангелова • 04.01.2017

Победителите ще спечелят двоен билет за постановката

Играта „Опасно за живота“ на elle.bg и Viva Arte ще ви отведе в театралния салон

Elle.bg и театрална къща Viva Arte ви канят да участвате в нашата нова ИГРА. Наградата в нея са 2 двойни билета за изключително интересната постановка по Пиер Шено. Ето какво е добре да знаете за постановката.

Страхът ли е най-силното чувство? Това ли е чувството, по-силно от желанието, от омразата, вината, яростта, по-силно от верността? Дори и от любовта?

Намерихме най-забавния начин да отговорим на всичките тези сложни въпроси. Заплетени в история за параноя, за онези случайности, които определят живота ни, посолени от горе до долу с много искрен смях – по този начин преобразени ще видите отбран тандем от герои в постановката „Опасно за живота“.

Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.

Режи Дефорж (в ролята - Асен Блатечки) е известен милионер, който попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Бизнесменът живее в привидно неоснователен, но сковаващ страх, че всеки момент ще бъде отвлечен за откуп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, той решава да се опази от застрашаващите го обстоятелства предварително. Домашната му прислужница (играе Милена Маркова) започва тренировки по карате, а красивата му съпруга (играе се от Невена Бозукова) живее в позлатената клетка на общия им дом. Съседът им (актьорът Стефан Иванов) ги посещава всеки ден с все по-голям риск за живота, но чашата прелива, когато Режи наема Серж Мигал (в ролята – Асен Лозанов), с който ще трябва да свикне цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

„Опасно за живота“ на театрална къща Viva Arte един миш-маш от екшън и комедийна страст, комбинацията от които създават вероятност за истинска експлозия. Най-вече от смях и аплодисменти!

За да участвате в ИГРАТА, трябва да отговорите на ВЪПРОСА:

„Кои са актьорите на сцената в последната снимка в тази статия?“

Отговорите си оставяйте в коментар под материала.

СРОК - ИГРАТА стартира днес – 4 януари, а финалът ще бъде на 11 януари. Имената на печелившите ще обявим в публикация във Фейсбук страницата на ELLE България.

НАГРАДАТА – 2 двойни билета за постановката на 13 януари.

Режисьор: АСЕН БЛАТЕЧКИ / Сценография и костюми: АНТОНИЯ ПОПОВА / Продуцент: ТАТЯНА ИВАНОВА / Музика: ХРИСТО НАМЛИЕВ

Простановката може да гледате на 13 януари на открита сцена „Сълза и смях“ (гр. София).

Билети може да закупите ТУК.

 


В новия брой

Моделът Алиса Кузенная на корицата на новия брой на сп. ELLE, посветен на ваканцията