Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

„Кой е по-луд: този, на когото му се живее, или този, който иска да умре?"

20.04.2017

Отговор на този въпрос дава постановката „Третото око“

„Кой е по-луд: този, на когото му се живее, или този, който иска да умре?"

Все по-често депресията се определя като едно от най-разпространените психически заболявания, което води след себе си и физически болести. Медицината в цял свят непрестанно напомня, че психичното здраве е съществена част от физическото ни здраве и смислените взаимоотношения с хората около нас. Без да се вземат мерки, депресията може да доведе дори до помисли за самоубийство, а, ако опитът се окаже успешен?!

Ами, ако не е успешен? Ако точно когато дулото на пистолета е насочено право в десетката на челото ви, емоционалната ви съседката нахлуе с гръм и трясък през вратата, за да ви каже… може би, че ви обича?!

Всъщност точно в тази и още доста такива абсурдно комични ситуации попада героят на Стефан Иванов, Серафим, в романтичната комедия на театрална къща Viva Arte, „Третото око“. Млад мъж, в разцвета на силите си, заклещен в дългогодишна битка с държавната администрация, който е взел едно твърдо решение – да се самоубие веднагически. Завръзката в пиесата се случва, когато по пътя към последните си мигове, младият мъж се среща с най-шашавите представители на човешката природа: челистката Надежда (в ролята Невена Бозукова), пенсионираният и доста наквасен в алкохол пожарникар Силаев (играе се от Александър Александров) и сексапилната представителка на ремонтните бригади Вера (не може да се сбърка актрисата Милена Маркова).

Поредната пиеса с неочакван край „Третото око“ разсмива и дори малко замисля зрителите си, а за любовта не остава съмнение – има я! Навсякъде около нас!

Романтичната комедия на театрална къща Viva Arte „Третото око“ може да гледате на:

20 април в гр. Благоевград, зала „Яворов“

23 април в гр. София, открита сцена „Сълза и смях“

(билети онлайн ТУК )

27 април в гр. Габрово, Дом на културата.


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия