С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Милица Гладнишка и Поли Христова се изправят в сериозна битка на сцената

14.12.2015

Двете са звезди в постановката „Бягства“

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка © Иван Дончев

Талантливите актриси Милица Гладнишка и Поли Христова се изправят една срещу друга в изумителна "битка", ползвайки като оръжие единствено гласовете и телата си. Публиката може да стане свидетел на това изкуство на премиерата на новия спектакъл "Бягство", която ще се състои на 19 и 20 декември в Театър Азарян.

Спектакълът „Бягства”, който е под режисурата на Веселка Кунчева, е вдъхновен от искрената и дълбока необходимост на авторите му да разкажат неизречими съкровения, които, споделени в театрална зала с много други хора, се превръщат в емоционално събитие. Това ще бъде преживяване за очите и душата и ще стане път към сетива, за които не сме подозирали, че притежаваме.

Музикалното решение е единствено гласът на Милица Гладнишка, която изпълнява всеки тон на живо пред публиката. Летящи тела. Музика на живо, която пронизва пространството. Tекст, който вълнува, изричайки откровено истини и тайни. Разтърсващ визуален спектакъл, който провокира и вълнува в неистов ритъм.

Петя Христова
Петя Христова

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

От новия брой на сп. ELLE: посрещаме годината, в която ще сме силни и уверени