С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Показват първи български еротичен театрален спектакъл

13.05.2016

"Фройд теория за любовта" ще се покаже в Независим театър

Показват първи български еротичен театрален спектакъл

На 20 и 27 май родната публика ще може да гледа първия български еротичен танцово-театрален спектакъл "Фройд теория за любовта", чиято премиера ще бъде в Независим театър. На постановката ще бъдат допуснати само пълнолетни зрители, които ще видят едно съчетание от секс и любов, свобода и табу, желание и страст, минимализъм и висша мода.

Пиесата е писана по текстове на Зигмунд Фройд и е консултирана от международно утвърдени психоаналитици, като разкрива скритата страна на любовта. В рамките на 5 сцени актьори и танцьори изследват любовта като двигател на човечеството.

„Фройд теория за любовта" е дисекция на човешката същност, чувствителността, емоцията и страстта. Сбор от зрелище, танци, театър, мода, блясък и еротика, спектакълът е на ръба на реалността, фикцията и скритите врати към бездната на подсъзнанието. Именно там е безграничната любов, която всъщност е табу.

Част от приходите на „Фройд теория за любовта" ще бъдат дарени на фондация „Една от 8", която помага на жени в борбата им с рака на гърдата.  

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE