С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спектакъл с Калин Врачански се завръща на сцена

Петра Денчева • 06.02.2018

Пак гледаме актьора в Театър „София“. Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов пък отново обират овациите в Театър „Азарян“

Спектакъл с Калин Врачански се завръща на сцена
 © архив ELLE

Всъщност, този месец се радваме не на една, а на две постановки, които се завръщат на театрална сцена. Само че в два различни театъра - на сцените на Театър "София" и Театър "Азарян".

„За теб“

Спектакълът, в който ролите са създадени специално за Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов, се завръща на сцената на Театър „Азарян“!

© Театър „Азарян“

Пиесата с номинации за „Аскеер“ и „Икар“ през 2015 г. е за двама братя, влюбени в едно и също момиче, които се преоткриват, казвайки си онези неща, които всички ние някога сме искали да кажем на близките си, но сме премълчавали от липса на смелост или на точните думи.

„Парижката Света Богородица“

След няколко месеца пауза, Театър „София“ също ни радва със завръщане: спектакълът „Парижката Света Богородица“ по Виктор Юго с режисьор Лилия Абаджиева отново е част от репертоара на театъра.

© Театър "София"

Следващите представления с участието на Калин Врачански и Симона Халачева са на 28 февруари и 15 март. Но дали ще успеете да познаете актьора изпод театралния грим на Квазимодо?


В новия брой

От новия брой на сп. ELLE: посрещаме годината, в която ще сме силни и уверени