С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Stand up комедията с изцяло нов формат, създаден специално за жени

Кристиан Пижов • 13.10.2017

Open mic stand-up само за жени ще се проведе на 18 октомври в Bar Rabbit Hole и е събитието, което ще даде възможност на всяка да създаде една комфортна зона, където жените могат да се отпуснат, да бъдат сред свои и поне веднъж да не са малцинство на stand-up събитие

Stand up комедията с изцяло нов формат, създаден специално за жени

"Чували ли сте твърдението, че жените не могат да бъдат забавни? И аз съм го чувал, много ме дразни най-вече защото не е грам истина. За да го докажа реших да организирам едно stand-up събитие, в което да участват само жени, на собствена инициатива. Така се роди Open mic stand-up само за жени, където всяка желаеща може да се качи на сцената и да разсмива хората в рамките на 5-8минути. На края на събитието публиката избира най-забавната участничка, която ще печели награда! Формата е изцяло нов за нашата страна и за stand-up комедията като цяло. Идеята е да дадем не само възможмост за изява на сцена, ами една комфортна зона където жените могат да се отпуснат, да бъдат сред свои, и веднъж поне да не бъдат малцинство на stand-up събитие.", споделя организатора на събитието - Дими.

© Михаил Новаков

Роден в град София, като дете Дими заминава за Канада, където завършва образованието си. Завръща се в България преди 10 години, разкъсан между западното мислене и източно-европейската си принадлежност. Комедийните му изяви на сцена отразяват това, преплитайки български песимизъм с американски сарказъм.

Дими вярва, че комедийните му изяви са най-добри, когато са основани на интересна, незабелязана до момента истина. Обича да изпозва формата като личен отдушник. Неговите участия са както в градинки, барове, клубове, така и в Ню Йорк, дори и на Симеоновския лифт.

Фотограф: Михаил Новаков

 


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България