Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Стефан Щерев ще ръководи оркестъра в мюзикъла „Оркестър без име“

Люба Вангелова • 20.03.2017

Едни от най-талантливите пеещи и свирещи актьори у нас ще изиграят култовите роли на любимите музиканти

Стефан Щерев ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев в ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ - МЮЗИКЪЛЪТ.
Стефан Щерев ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев в ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ - МЮЗИКЪЛЪТ.

Четирима от най-ярките комедийни таланти у нас се събират специално за най-големия мюзикъл, правен някога у нас – "Оркестър без име". Той ще бъде представен пред публиката на 1 ноември тази година в „Арена Армеец“ на 1 ноември. Обичаните актьори ще се превъплътят в ролите на емблематичните и изключително забавни музиканти от един от любимите български филми.

„Ай сиктир, десет дена ше ѝ свиря под прозореца… Да не е Лайза Минели!“ - със задачата да пресъздаде образа на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема актьорът Гъмов. В ролята на легендарния бас-китарист на групата Павел ще влезе номинираният за „Икар“ 2017 Филип Аврамов, по-известен като Коцето – мъж мъжки, от сериала „Домашен арест“. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра ще видим актьора Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев.

Заедно с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, публиката в „Арена Армеец“ ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.

„Ти какво си мислиш, бе? Ми и ние пушиме цигари „Кент“ и ядем бонбонки „Тик так.“ – Павката

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева. Повече информация може да намерите в официалната страница на събитието: Оркестър без име - мюзикълът Official event.


В новия брой

МоделътJAQUELINE SAPPERT на корицата на сп. ELLE.