С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Съвременен танц, музика и живопис в „Извън рамки“

19.05.2016

Гост-хореограф в спектакъла е американката Пола Уебър

Танцьорите
Танцьорите © ПР

Танцовото изкуство отново ще завладее сцената на VIVACOM ArtHall, като зрителите ще се насладят на спектакъла „Извън рамки“ на 20 май, от 19:00 часа. 

Младите танцьори на трупата ще изиграят 4 миниатюри, три от които с хореография на Петър Илиев. Една от танцовите миниатюри дава името на целия проект "Извън рамки" и ще бъде премиерно представена именно на сцената на VIVACOM ArtHall. Като гост-хореограф в спектакъла се изявява и американката Пола Уебър, утвърден балетен педагог и хореограф в Канзас Сити Балет. 

Танцьорите
Танцьорите © ПР

На сцената ще се изявят дванадесет танцьори, а музикалният елемент на спектакъла е представен от финия джаз на трио „Минимум“, което ще завладее публиката с изящните си авторски експерименти на различни джаз стандарти. Третият елемент на вечерта ще е изложба на 12 акварелни платна на тема "Танц" на младата художничка Татяна Илиева.

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Не сме идеални! Но в това ни е чарът